Valitse kieli
Kansainväliset sivustot
estViro rehvidpluss.com
finSuomi rengas24.com
sweRuotsi däck24.com
latLatvia riepas24.com
litLiettua padangos24.com

Rengashaku mittojen mukaan

wait
wait
wait
wait

Nastarenkaat ovat turvallisia ja meidän verkkokaupassamme paljon edullisempia

Miten valita talveksi nastarenkaat?
Talvirenkaita valittaessa on kysyttävä itseltään kolme kysymystä. Missä minä ajan? Kuinka usein minä ajan? Kuinka kokenut autoilija minä olen? Autolehtien rengastestien voittajia ei kannata aina valita, koska meidän ilmasto eroaa esimerkiksi Pohjois-Ruotsin tai Pohjois-Venäjän ilmastosta.

Hyvän nastarenkaan pito on jäisillä teillä parhaimmillaan sekä jarruttaessa että kaarteissa. Nastarengas toimii hyvin missä tahansa ajotilanteissa. Suomen ilmastossa se on oikea valinta.

Yksi nastarenkaan etuja on vähäinen kuluminen, mutta useat käyttäjät valittavat, että nastarenkaan aiheuttama melu jopa pelästyttää heitä. Miksi valinta saattaa epäonnistua, kun katsotaan vain autolehtien testituloksia? Monetkin ostavat renkatia sen jälkeen, kun ovat lukeneet autolehtiä ja verkkosivustoja sekä luulevat, että jos renkaan testitulokset ovat erinomaisia, niin se kuuluu automaattisesti maailman parhaiden joukkoon. Olemme itse testanneet Suomen olosuhteissa useita renkaita ja voimme sanoa, että kaikki ei ole niin yksinkertaista. Testejä on järjestetty paikoissa, joiden olosuhteet poikkeavat Suomeen verrattuna merkittävästi. Milloin Suomessa viimeksi oli poikkeuksellisen kylmä ja pitkä talvi? Esimerkiksi joidenkin melutasotestien tuloksia ei voida Suomen olosuhteissa käyttää. 30 asteen pakkasessa vallitsee täydellinen hiljaisuus ja melu vaimenee. Tietysti on melutaso ohjaamossa normaaleihin olosuhteisiin verraten korkeampi. Me Rehvid Plussassa olemme vakuuttuneita, että aina ei pidä valita testivoittajia. Kysy neuvoa meidän asiantuntijoiltamme, jotka tietävät parhaiten, millainen rengas sopii juuri sinulle.

uullaan, että nastarengas rikkoo asfaltin pintaa ja se on totta. Toisaalta, kun valitaan rengas, jossa on vähemmän nastoja, on sekin ongelma ratkaistu. Tärkeintä on turvallisuus ja nastarenkailla pystyt jarruttamaan myös huonoimmillakin talvikeleillä. Nykyajan nastarenkaat on suunniteltu ABS-jarruja varten ja ne toimivat hyvin myös silloin, kun nastoja on vähemmän.

Suosittelemme myös suunnittelemaan renkaiden oston jo ajoissa ennen käyttökautta. Silloin on enemmän aikaa päätöksentekoon ja tilatut renkaat toimitetaan ajoissa.

Lue myös siitä, miksi pitäisi suosia talvella kitkarenkaita
Uutiset

Nastarenkaat - mitä on hyvä tietää niitä ostaessa?

bulb

Onko nastarengas kitkarengasta kalliimpi?

Luullaan, että nastarengas on kitkarengasta kalliimpi. Tässä pitää ymmärtää pohjoismaisen ja keskieurooppalaisen kitkarenkaan erot. Se on totta, että keskieurooppalaiset kitkarenkaat ovat nastarenkaita merkittävästi edullisempia, mutta ne ovat tarkoitettu Keski-Euroopan teille. Niiden edullinen hinta johtuu siitä, että niiden maiden markkinat, joiden teillä ei ole koskaan lunta eikä jäätä, ovat laajat ja näin ollen kappalehinta voidaan laskea. Suomen olosuhteisiin soveltuvat parhaiten nastarengas ja pohjoiseurooppalainen kitkarengas. Niiden hintaero on lähes olematon.
bulb

Paljonko nastoja Suomen ilmastossa tarvitaan?

Kuten jo mainittu, häiritsee ihmisiä nastarenkaiden ajomelu. Ei ihmettä, kun sinulla on yhdessä renkaassa 200 nastaa tai enemmän. Suurimmat rengasvalmistajat tekevät juuri sellaisia ja ne voittavat myös testejä. Suomen olosuhteissa niin paljon nastoja ei tarvita. Kun nastoja on vähemmän, saatkin hiljaisemman ajokokemuksen. Kuivalla ja märällä asfaltilla on ohjattavuus silloin jopa parempi kuin renkailla, joissa on paljon nastoja. Suomen olosuhteisiin soveltuu sellainen rengas erinomaisesti.
bulb

Kuinka pitkä on renkaan käyttöikä?

Yleensä on voimassa sääntö, että kitkarengas kestää ainakin 2 talvea ja nastarengas vähintään 3 talvea. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon autolla ajat ja millainen ajotyylisi on. Myymäläämme tuli kerran hyvin voimakkaan auton ostanut asiakas, joka oli ajanut vain 2000 kilometriä ja tarvitsi jo uusia renkaita. Autoilijan pitää itse havaita, kun nastarenkaan pito huononee. Silloin onkin oikea aika tulla Rehvid Plussaan hakemaan uusia renkaita.
wheels
Kun ostat nastarenkaat ja valuvanteet yhdessä voit tilata ne asennettuina kotiin vain 27 €
transport
Toimituskulut ilmesty ostoskorilla ja riipu tilausmäärästä
return
Voit palauttaa nastarenkaat meille 14 vuorokauden kuluessa ja me maksamme rahat takaisin
wheels
Joustavat maksutavat: pankkisiirto laskun perusteella, korttimaksu tai osamaksu