Nastarenkaat ovat turvallisia ja meidän verkkokaupassamme paljon edullisempia

Nastarenkaat - mitä on hyvä tietää niitä ostaessa?

bulb

Onko nastarengas kitkarengasta kalliimpi?

Luullaan, että nastarengas on kitkarengasta kalliimpi. Tässä pitää ymmärtää pohjoismaisen ja keskieurooppalaisen kitkarenkaan erot. Se on totta, että keskieurooppalaiset kitkarenkaat ovat nastarenkaita merkittävästi edullisempia, mutta ne ovat tarkoitettu Keski-Euroopan teille. Niiden edullinen hinta johtuu siitä, että niiden maiden markkinat, joiden teillä ei ole koskaan lunta eikä jäätä, ovat laajat ja näin ollen kappalehinta voidaan laskea. Suomen olosuhteisiin soveltuvat parhaiten nastarengas ja pohjoiseurooppalainen kitkarengas. Niiden hintaero on lähes olematon.
bulb

Paljonko nastoja Suomen ilmastossa tarvitaan?

Kuten jo mainittu, häiritsee ihmisiä nastarenkaiden ajomelu. Ei ihmettä, kun sinulla on yhdessä renkaassa 200 nastaa tai enemmän. Suurimmat rengasvalmistajat tekevät juuri sellaisia ja ne voittavat myös testejä. Suomen olosuhteissa niin paljon nastoja ei tarvita. Kun nastoja on vähemmän, saatkin hiljaisemman ajokokemuksen. Kuivalla ja märällä asfaltilla on ohjattavuus silloin jopa parempi kuin renkailla, joissa on paljon nastoja. Suomen olosuhteisiin soveltuu sellainen rengas erinomaisesti.
bulb

Kuinka pitkä on renkaan käyttöikä?

Yleensä on voimassa sääntö, että kitkarengas kestää ainakin 2 talvea ja nastarengas vähintään 3 talvea. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon autolla ajat ja millainen ajotyylisi on. Myymäläämme tuli kerran hyvin voimakkaan auton ostanut asiakas, joka oli ajanut vain 2000 kilometriä ja tarvitsi jo uusia renkaita. Autoilijan pitää itse havaita, kun nastarenkaan pito huononee. Silloin onkin oikea aika tulla Rehvid Plussaan hakemaan uusia renkaita.
wheels

Kun ostat nastarenkaat ja valuvanteet yhdessä voit tilata ne asennettuina kotiin vain 27 €

transport

Toimituskulut ilmesty ostoskorilla ja riipu tilausmäärästä

return

Voit palauttaa nastarenkaat meille 14 vuorokauden kuluessa ja me maksamme rahat takaisin

wheels

Joustavat maksutavat: pankkisiirto laskun perusteella, korttimaksu tai osamaksu